Tillsammans kan vi göra fler och bättre affärer. Via oss har du tillgång till en mängd verktyg och kompetenser som kan ta din verksamhet till nya höjder. Kompetens- eller produktutveckling, digitala försäljningslösningar eller hjälp med marknadsföring – tillsammans hittar vi ditt nästa steg.


Tillsammans med oss, som partner till Visit Dalarna, har du möjlighet att ta del av vårt erbjudande, där vi bland annat kan hjälpa dig att:

  • Förfina din verksamhet och förstå din kund
  • Utveckla och anpassa ditt erbjudande
  • Sälja ditt erbjudande och sätta upp bokningssystem
  • Ge dig verktyg för att löpande utveckla dina affärer
  • Kommunicera i rätt kanaler
Familj som cyklar längs en skogsled.
Familj med Sagofigurer på Sagolandet Tomteland.
Två killar som flugfiskar.

För att bli partner till Visit Dalarna blir du först medlem i Dalarnas Besöksnäring Ekonomisk Förening (DBEF). Föreningen samlar över 700 av regionens företag med koppling till besöksnäringen.

Att samlas på det sätter gör att vi alla tillsammans kan göra skillnad och skapa stor genomslagskraft, både för Dalarna som helhet och för dig och din verksamhet.

Vill du bli partner?

Fyll i formuläret och skicka in din intresseanmälan. Därefter kontaktar vi dig med vidare information om hur du blir medlem i DBEF.

Beskriv kort om er verksamhet.

Hej partner!

Under vinjetten "Hej partner!" träffar vi företagare runt om i Dalarna. De berättar mer om sin verksamhet och varför de väljer att samarbeta med Visit Dalarna och resten av vår besöksnäring.