Porträttbild av Kalle Myrkrans

Kalle Myrkrans ny chef för marknad och kommunikation

En positiv person med höga ambitioner, passion för gamla folkvagnar, löpning och sång, så beskriver sig Karl-Filip “Kalle” Myrkrans som från slutet av september är vår nya chef för marknad och kommunikation. Kalle kommer att tillsammans med kollegorna på marknads- och kommunikationsavdelningen leda arbetet med att fortsätta stärka Dalarnas attraktivitet som besöksdestination, där digitalisering och internationalisering är viktiga aspekter för att stärka besöksnäringens aktörer.

Kalle har en gedigen erfarenhet av marknadsföring och kommunikation och kommer närmast från en tjänst som Marketing manager på Sacpro AB i Falun och har före det jobbat tio år på olika tjänster inom Clas Ohlson.  
– Jag ser verkligen fram mot att bli en del av teamet och få jobba med det fantastiska varumärket Dalarna. Tillsammans med mina nya kollegor och i samverkan med våra andra aktörer kommer vi fortsätta stärka besöksnäringen i Dalarna, säger Kalle Myrkrans och understryker att Dalarna är en fantastisk plats att både besöka och leva i. 

– Dalarna är idag Sveriges fjärde största besöksregion med målet att år 2030 vara norra Europas ledande och mest attraktiva destination och där spelar kommunikation och marknadsföring en stor roll.  Kalle har bred erfarenhet, såväl nationellt som internationellt och vi ser fram emot att han börjar hos oss för att fortsätta stärka det arbete som pågår, säger Chatarina Eriksson, vd på Visit Dalarna.