Stuga Siljan (4+1 bäddar, WC/dusch)

Stuga Siljan (4+1 bäddar, WC/dusch)

Stuga Siljan är en av våra finaste timmerstuga, ligger närmast Siljans badstrand, 100 meter. Stugan består av två sovrum med en våningssäng i varje där bottensängen är bredare, cirka 120 cm. Allrum med bord o 4 stolar, liten soffa, TV, öppen spis. Toalett med dusch. En extrasäng finns i stugan. Fullutrustat kök med kyl & frys, spis med ugn, bra med beredningsytor, kaffekokare, micro. Egen trädgård med trädgårdsmöbler och parkering vid stugan. Självhushåll. Dammsugare, mopp, Ajax finns i stugan.

Information

En fantastisk fin stuga med riktigt hög mysfaktor. Siljan är uppbyggd med rustikt gammalt timmer och vackra blyfönster och har två sovrum. I varje sovrum finns en våningssäng varav bottensängen är bredare, cirka120 cm. I stugan finns även ett allrum med matplats och med soffa, Tv och öppen spis. Trådlöst internet.
Komplett kök med allt som krävs för matlagning. Stugan har också toalett med dusch. Egen uteplats och en härlig tomt för aktiviteter. Stugan ligger 100 meter från Siljans strand. En extrabädd finns tillgänglig i stugan.
Hundar är välkomna. Rökning förbjuden.

Faciliteter och service

  • WC
  • Dusch
  • Kök