Ett barn som hoppar ner mot ett skumgummibad.

SnowCamp - actionsportarena

Häftiga hopp, studs och trick för alla åldrar. Snowcamp passar alla med spritt i benen. En unik actionsportarena i Säfsen med inomhusarena med professionella trampoliner och foampit. Världens största studsmatta, först i Europa.

Boka

Information

Oavsett årstid bjuds på häftiga hopp, studs och trick för såväl barn som vuxna. Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på trampoliner, studsmattor, vattenhopp mm mer. Och inte minst – ha grymt roligt! Faktum är att föräldrar brukar ha minst lika skoj på studsmattorna som de små
Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en halvtimmas introduktion är du redo att gå loss på studsmattor, hoppa i skumgummigropen och kanske våg prova en volt? Instruktören finns hela tiden tillhands om du vill ha tips och coachning.

Summercamp
Upplev ett oförglömligt äventyr i sommar! SnowCamp arrangerar läger där actionsport är i fokus. Dagarna är fyllda med aktiviteter och kommer ge många nya upplevelser och nya kompisar.
Ta del av mer information på deras hemsida.

Sportlovscamp
Under sportloven arrangerar Snowcamp vintercamp. Samma sköna upplägg som sommarcampen, men det adderas skidåkning i Säfsen park på dagtid. I avgiften ingår alla aktiviteter, skipass, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Du bokar hopp-pass och läger på SnowCamp hemsida.

Faciliteter och service

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Höstlov