Dubbelrum med gyllenbruna färger på heltäckningsmatta, gardiner och sänggavel.

Orsa Järnvägshotell

Målet är att Du ska längta tillbaka! Att överträffa dina förväntningar! Detta är ett hotell med restaurang i klassisk uppsättning. Gästernas upplevelse, hållbarhets- och miljöarbetet samt det sociala ansvaret är grundstenar i sättet att driva hotellet.

Book now

Information

Välkommen till hotellet som byggdes när järnvägen kom till byn och som hitintills har varit i bruk under 125 år.

Hotellet byggdes i slutet av 1800-talet mycket tack vare järnvägens framfart. Med järnvägen kom världen till Orsa som blev ett modernt samhälle i den nya tiden. Järnvägshotellet var ett av de första synliga exemplen på detta och har präglat flera generationer Orsabors bild av sitt samhälle.

Hotellet har nu renoverats för att du skall kunna njuta av tillvaron precis så där mycket som man vill när man bor på hotell, allt för att erbjuda dig elegans och genuinitet med trivsel och komfort.

Alla rum har kontinentalsängar, espresso maskin, härliga morgonrockar, mörkläggningsgardiner, takdusch / walk in shower, Rituals gästartiklar i alla rum. Hundar är tillåtna i vissa rum. Vissa rum är handikappanpassade med ställbara sängar.

I restaurangen lagas riktig mat med en stor dos kärlek. Köket använder råvaror efter säsong och jobbar med närproducerat och lokalt så långt som möjligt. Hållbarhet är viktigt och kokckarna försöker därför ta vara på hela råvaran genom kretsloppstänkande återvinning. Restaurangens egna sommelier hjälper dig gärna med dryckespaket, vinprovningar eller bara ett litet tips under din middag.

Faciliteter och service

  • Husdjur tillåtna
  • Restaurang
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna

Vägbeskrivning

Järnvägsgatan 4, 794 30 Orsa.