Vi erbjuder ett antal digitala kunskapsseminarier där du får handfasta tips och utbildning i hur du kommer igång med och förvaltar olika digitala plattformar och sociala kanaler.


Våra digitala seminarier

Ni har säkert fått höra några gånger nu, samhället och besöksnäringen blir allt mer digital...

För er som vill ha en hjälpande hand in i de digitala verktygen som finns tillgängliga för besöksnäringen har vi satt ihop kostnadsfria steg-för-steg-filmer hur ni gör för att komma igång och varför.

Facebook business manager.

I det här seminariet blir du guidad genom hela processen i att skapa en egen Business Manager, hur man lägger till sin Facebook-sida, hur man tilldelar kollegor olika roller och hur man sätter upp ett annonskonto.

Gå vidare till seminariet

Google my business.

I det här seminariet får du veta hur du gör för att lägga till och hantera information om ditt företag samt kommunicera med dina kunder på Google my Business.
 

Gå vidare till seminariet

Tripadvisor 1.

I detta seminarium får du mer information om alla fördelar med TripAdvisor, hur du skapar ett konto samt hur du kan arbeta med TripAdvisor för att visa din verksamhet för potentiella besökare som kanske just nu sitter och planerar sin resa.

Gå vidare till seminariet

Bild över digitala resenärens kundresa.

Den digitala resenären

I Visit Sweden's guide lär du känna digitala resenären, får kunskap om de olika faserna i kundresan och kan fortsätta din egen resa mot en digitala närvaro.

Gå vidare till Visit Sweden och deras guide till att locka den digitala resenären.

Gå vidare till Visit Sweden