Visitdalarna.se har varje år mer än 1,5 miljoner besök och är ett viktigt skyltfönster för Dalarnas turistiska utbud. De flesta besökare på webbplatsen letar efter ett specifikt erbjudande under den tid just de tänkt att besöka Dalarna. Se då till att du syns och finns där.


För att få mest nytta av din synlighet på webbplatsen har vi ett par rekommendationer. Utöver att lägga upp information om ert företag bör du också göra ditt erbjudande sökbart på de specifika dagar det finns tillgängligt. Det finns olika sätt att göra dig bokningsbar på visitdalarna.se, beroende på vilken typ av verksamhet du har. Här på sidan kan du läsa mer om hur du kan synas och vad det kostar.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Du hittar kontaktuppgifter till oss via den här knappen:  

Kontakta oss

Två personer som går md sina cyklar.

Boende


Driver du en boendeanläggning, som hotell, vandrarhem, camping eller stugby? Om du inte har ett onlinebokningssystem idag kan vi erbjuda en helhetslösning med bokningssystem och bokningsmöjlighet på visitdalarna.se.

Här kan du läsa mer om vårt onlinebokningssystem BookVisit och hur det kan underlätta din försäljning

Har du redan ett eget bokningssystem? Du kan fortfarande marknadsföra och sälja ditt boende via visitdalarna.se. Antingen genom att lämna allotment på boende som du hanterar separat från din egna bokning eller genom att koppla ihop ditt befintliga bokningssystem med Visit Dalarna. Den möjligheten finns idag för närmare 30 olika bokningssystem. Är du intresserad av att koppla på ditt system är du välkommen att mejla oss.

Skicka mejl

Provisionskostnad för boende: 12 % ex. moms

Linnes bröllopsstuga.

Stugförmedling


Har du inget eget boende utan förmedlar andras? Även här hjälpa dig med bokningssystem och förmedling via visitdalarna.se. Det är samma bokningssystem som våra kommersiella boendepartners använder.

Läs mer om BookVisit bokningssystem

Har du redan ett egen system för hantering och förmedling av boende? Du kan fortfarande använda visitdalarna.se som en av dina säljkanaler. Det gör du genom att antingen lägga upp de antal stugor du önskar via allotment eller genom att koppla ihop ditt befintliga system med Visit Dalarna. Det finns kopplingar till ett flertal system som hanterar förmedling. För att se om just ditt system passar är du välkommen att höra av dig till oss via mejl.

Mejla oss om förmedling

Provisionskostnad förmedling: 8 % ex. moms

Swedish workshop i Falun

Evenemang


Vill du få fler besökare till ditt evenemang? Vi kan hjälpa dig digitalisera er försäljning och även nå fler potentiella besökare via visitdalarna.se.

Om du vill ha hjälp med både ett biljettsystem, synlighet på visitdalarna.se och synas i våra nyhetsbrev. Försäljningen kostar inget extra för arrangörer som nyttjar våra system.

Läs mer om vårt erbjudande för evenemang och biljettförsäljning

Har du redan ett biljettsystem kan du fortfarande använda visitdalarna.se som marknads- och försäljningsplattform. Det är gratis att publicera ditt evenemang på visitdalarna.se. Det gör du genom att fylla i formuläret "Tipsa oss".

Klicka här för att komma till Tipsa oss-formuläret

Om du också vill att ditt evenemang ska vara bokningsbart på visitdalarna.se behöver du lämna en spårningsbar länk till er bokning. 

Provisionskostnad vid eget system: 24 kr exkl. moms per såld biljett. 

Två tjejer som står vid sina cyklar

Aktivitetsarrangör


Om du anordnar aktiviteter och behöver nå ut till fler besökare kan du marknadsföra ditt evenemang på visitdalarna.se. 

Inför vintern 2022-2023 kommer vi att lansera ett nytt koncept för hantering och försäljning av aktiviteter, uthyrning och guidade turer. Är du intresserad av att sälja dina erbjudanden via oss och kanske även skaffa ett system för att underlätta hanteringen?

Kontakta oss redan idag så sätter vi upp dig på kölistan inför kommande lansering. 

Anmäl ditt intresse

Porträttbild på Tom Vikström.

Tom Vikström

Systemadministratör

Mejla

Porträttbild på Maria Wiklund.

Maria Wiklund

Systemadministratör

Mejla

Porträttbild på Catarina Jacobs.

Catarina Jacobs

Systemadministratör

Mejla

Porträttbild på Susanna Mångs.

Susanna Mångs

Systemadministratör

Mejla