Bardisken, Bishops Arms

The Bishops Arms restaurang

En engelsk pubmiljö mitt i Mora med vällagad mat och ett brett utbud av dryck.

Boka

Information

Hotellet
Hotel Bishops Arms Mora, mitt i Vasaloppsmetropolen. Det är bara några minuters gångavstånd till det mesta och runt hörnet finns mängder av butiker. Hotellet har varmgarage.
Siljans strand ligger ca 100 meter från hotellet, där det även finns en strand för sommarbad.
Hotellet har gångavstånd till flera av Moras stora sevärdheter som Zornmuseet och Zorngården, Vasaloppets målportal och museum och vintertid enbart 150 meter till Vasaloppsspåret. För golfentusiasten finns här tre 18-hålsbanor inom 30 minuters körtid.

Rummen
Hotellet har 41 rum med god standard, dusch och toalett. Några av rummen har balkong med utsikt över Siljan.

Gastropub Bishops Arms
Gastropuben har öppet årets alla dagar, här serveras vällagad mat till rimliga priser. The Bishop Arms är specialiserade inom öl och har marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. För hotellets gäster fungerar puben även som ett vardagsrum.

Konceptet Bishop Arms
The Bishops Arms koncept är att erbjuda en bred publik möjlighet att träffas över en öl och en måltid i en trevlig engelsk pubmiljö. Utmärkande för The Bishops Arms är, vid sidan av sortimentet, den speciella inredningen. Varje pub är platsbyggd och designad efter lokalens förutsättningar med en tydlig The Bishops Arms-profil. Konceptet innehåller ett starkt element av engelsk nostalgi vilket förstärks av att samtliga inredningsföremål är inköpta i England.

Faciliteter och service

  • Restaurang