Kollage med olika sommarbilder från Dalarna.

Här är årets Sommarmagasin

Sommaren närmar sig med stormsteg och som en härlig försmak av säsongen kommer årets Sommarmagasin. Just nu rullar det genom tryckpressarna och snart landar det i händerna på potentiella dalabesökare.


Magasinet är som vanligt fyllt till brädden med härlig läsning som berättar om sådant som finns att se, göra och uppleva i Dalarna. Det distribueras framför allt utanför Dalarna, för att inspirera och locka människor att komma hit. Det ligger i sätesfickan på SJ's tåg i Mälardalen samt finns med som bilaga till ett urval prenumeranter av tidningarna Amelia, Lantliv och Chef. 

I årets magasin tipsar vi till exempel om härliga fjällvandringar, vattenfallssafari, Siljans Seven Summits och har även samlat höjdpunkterna i sommarens evenemangskalender. Häng med äventyrsfamiljen Lindnord till Idre och influencern Sara Rönne på kompisweekend till Säfsen. Dessutom får vi höra mer om Dalarnas fantasieggande sägner, folktro och trolldom. Magiskt i dubbel bemärkelse! Addera sommarens bucketlist, en maxad guide till Dalarnas caféer, receptet på sommarens läckraste frukostbuffé och en campingtrip där du under en drömmig vecka får se det mesta av Dalarna.

Allt det här och mycket mer går att ta del av i årets Sommarmagasin. Läs det i digital form redan nu!

Läs Sommarmagasinet