Guldvingen 2023

Nominera dina kandidater till Guldvingen 2023

Nu är det dags att nominera Årets besöksnäringsföretag och Årets arbetsgivare i Dalarna. Priset Guldvingen delas ut till förebilder inom besöksnäringen i Dalarna.

Guldvingen instiftades av Dalarnas Besöksnäring Ekonomisk Förening (DBEF) 2021. Priset ska lyfta goda exempel inom Dalarnas besöksnäring som på olika sätt bidrar till destinationsutveckling. Priset delas ut i kategorierna Årets besöksnäringsföretag och Årets arbetsgivare inom besöksnäringen. 

– I tuffa och oroliga tider är det kanske viktigare än någonsin att ta sig tid att uppmärksamma och hylla goda arbetsinsatser. Priset Guldvingen är tillägnat våra fantastiska besöksnäringsföretag i Dalarna som bidrar till att skapa arbetstillfällen, välkomna besökare från världens alla hörn och skapa förutsättningar för oss att kunna bo och leva i Dalarna, säger Anna Björkman och fortsätter:

– Sommaren 2023 har genom sitt ostadiga väder varit utmanande för vissa och till stor glädje för andra. Nu skapar vi erfarenhetsutbyten och guldkant genom att dela ut Guldvingen för tredje året i rad.

Förra årets utmärkelser gick till Tomteland för Årets besöksnäringsföretag och till Hotell Lerdalshöjden för Årets bästa arbetsgivare inom besöksnäringen.

Prisutdelningen sker under branschgalan Up to Date den 26 oktober på Klockargården i Tällberg.

 

Sista dag att nominera kandidater är måndag den 2 oktober. 

Det går bra att nominera vilket företag som helst men för att kunna gå vidare i processen behöver företaget vara partner till Visit Dalarna. 

#1 Årets arbetsgivare inom besöksnäringen

Nominera en arbetsgivare inom Dalarnas besöksnäring som utmärkt sig genom ett aktivt arbete inom social hållbarhet, det vill säga som genom aktiva insatser och ett högt engagemang skapat ett mer hållbart
arbetsliv för sina medarbetare.

#2 Årets besöksnäringsföretag

Nominera ett företag som genom nytänkande, engagemang och framåtanda bidragit till att stärka Dalarnas besöksnäring lokalt eller regionalt.

Jag vill nominera till Guldvingen 2023